Recent comments

Friss Hírek

Juventus: Találkozó Tevez ügynökével

Úgy tűnik, a Juventus komolyan gondolja, hogy teljesíti Antonio Conte, a héten benyújtott kéréseit: a vezetőedző két top-támadót szeretne a keretében látni a következő szezonra. 


A Real Madridban szereplő Higuaín mellett egyre komolyabb hírek jönnek Carlos Tevez Torinóba költözéséről.

Adrian Ruoco az elkövetkezendő pár órában találkozik majd a Juventus vezetőivel Milánóban: és hogy érthetőbb legyen, hogy miért is utazik oda az említett úr: Ruoco Tevez ügynöke.

A Gazzetta értesülése szerint az argentin csatár távozni szeretne a Manchester Citytől, a Juventus pedig mindenféleképpen szeretne támadót igazolni, méghozzá minél hamarabb. Idáig Higuaín tűnt az első számú célpontnak, ám Tevez ügyében felgyorsulhatnak a dolgok.

Azonban a milánói sportlap értesülései szerint nem csak Tevezt kell leigazolniuk a torinóiaknak: hanem Arturo Vidalt is meg kell tartaniuk. 

Mint ismert, a Manchester City olasz trénere, Roberto Mancini távozik, a helyére pedig az első számú várományos a chilei Manuel Pellegrini. Az új edző pedig honfitársával, a Juventus játékosával, Arturo Vidallal erősítené meg a City keretét - azonban ne feledjük azt sem, hogy Conte egyik maradási feltétele az volt, hogy Pogba mellett Vidal sem távozhat a nyáron.

Kemény hetek elé néznek a torinói vezetők...

forrás: azzurri.co.hu