Recent comments

Friss Hírek

Juventus: Mattheus mégsem érkezik?

Az átigazolási piac még meg sem nyílt, mégis számos pletyka kering a sajtóban a lehetséges célpontokat illetően.


Köztük van Mattheus Oliveira is, akinek az ügyére a napokban sikerült pontot tenni. Vagy mégsem?

 Az alapvető megegyezés már hónapokkal ezelőtt megtörtént a Flamengo fiatal tehetségével és egészen péntekig mindenki úgy gondolta, hogy már csak a szerződés aláírása hiányzik a teljes megállapodáshoz. Vantuil Goncalves ügynök Lancenetnek adott interjújában még megnyugtató hírekkel szolgált, azonban péntek este aggasztó hangok érkeztek Brazíliából.

"A tárgyalások befejeződtek." - mondta Goncalves a Globonak.

"A Juventusnál csőbe húztak minket. Azt mondták, hogy hamarosan megküldik a szerződés véglegesítéséhez szükséges dokumentumokat, ezek a papírok azonban máig nem érkeztek meg. Még mindig várjuk őket." - folytatta az ügynök.
"Ezt először azzal magyarázták, hogy a Bajnokok Ligájára fókuszálnak, azonban hetekkel a kiesésük után a hivatalos dokumentumok még mindig nincsenek az asztalomon."

"Mind a Flamengo, mind Mattheus nagyon ideges és egyben csalódott is. Sajnálatos módon azt mondhatom, reális esély van arra, hogy az üzlet mégsem jön létre."

Mattheus egyébként az 1994-ben világbajnokságot nyerő brazil válogatott Bebeto 18 éves fia, aki posztja szerint támadó középpályás, ára pedig 1.5 millió euró.

forrás: Juventuz.blog.hu