Recent comments

Friss Hírek

Andreazzoli: Nem voltak meg a helyzeteink ahhoz, hogy megnyerjük a mérkőzést

A Roma mestere csalódottan ismerte el a Chievo elleni meccs után, hogy csapatának nem sikerült megvalósítania a mérkőzés előtt eltervezetteket.

 
A tegnap esti Chievo elleni bajnokin a fővárosi csapatnak elég kevés gólszerzési lehetősége akadt, majd az utolsó percben Cyril Thereau révén a veronai csapat szerezte meg a három pontot.

"Megvolt az elképzelésünk azzal kapcsolatban, hogy hogyan állunk a meccshez és mit csinálunk, azonban ezekből semmit nem tudtunk megvalósítani a mérkőzés során."- nyilatkozta csalódottan Andreazzoli.

"Az első félidőben eléggé dadogott a játékunk, pedig meg kellett volna próbálni minél hamarabb megszerezni a vezetést. Igazából a védekezésünkkel nem volt baj, bár tudtuk, hogy a Chievo nagyon jól kontrázik és ezt az utolsó percben meg is mutatták."

A Roma most a 3-4-1-2-es felállásban lépett pályára úgy, hogy Destro és Osvaldo is egyszerre voltak a pályán.

"Az egy új helyzet, amit ki akartam próbálni. Azt gondoltuk, hogy ez több területet enged elől a támadóknak, de nem voltunk elég gyorsak ahhoz, hogy előnyt kovácsoljunk a kialakult helyzetből. Összességében kijelenthető, hogy nem voltak meg a helyzeteink ahhoz, hogy megnyerjük a mérkőzést." 


forrás: asroma.hu