Recent comments

Friss Hírek

Roma: De Rossi hosszabbítani fog


A Farkasok nagyszerű középpályása az Egyesült Államokban tölti szabadságát, ahol találkozott az aktuális klubját tavasszal felvásárló egyik tulajdonossal, James Pallottával, és Bostonban minden kényes kérdést rendeztek egymással a válogatott kiválóság  nyáron lejáró kontraktusának megújításának ügyében- írja a forzaroma.info.
Egyelőre az információval kapcsolatban egyik fél sem állt a média nyilvánossága elé, azonban amennyiben igaznak bizonyulnak ezen híresztelések, akkor hamarosan szignózhatja új, nyilván hosszan tartó szerződését a Capitano Futuro.
A játékos és a Giallorossi vezetősége között hosszú hónapok óta elhúzódtak a tárgyalások, mivel a 28 esztendős futballista olyan bérezést követelt, amit nem óhajtott teljesíteni a fővárosi gárda elnöksége. Sokáig úgy tűnt, hogy De Rossi akár távozhat  a sárga-bordóktól, hiszen számos együttes jelentkezett nála és menedzserénél egyaránt, amelyek szívesen biztosították volna számára az általa kívánt éves fizetés többszörösét is adott esetben. A fent említett szurkolói portál értesülései alapján a világklasszis labdarúgó esztendőnként 6 millió eurót vághat majd zsebre, tehát végül realizálódtak a vágyai az anyagiak szempontjából.
azzuri.blog.hu