Recent comments

Friss Hírek

Roma: 10 milliót ígér De Rossinak a Manchester City


Olasz sajtóértesülések szerint az angol Manchester City továbbra sem tett le arról, hogy januárban megszerezzék a Roma középpályását Daniele De Rossit.
Roberto Mancini már régóta szeretné csapatában tudni a 28 éves világbajnok játékost, akinek a szezon végén lejár a szerződése a Stadio Olimpicoban. És hogy meggyőzzék készek szezononként 10 millió eurós fizetést biztosítani neki.
Mancininek szüksége van egy középpályásra, aki helyettesíti az Elefántcsontparti válogatott Yaya Tourét, aki az Afrikai Nemzetek kupáján szerepel az elkövetkező hetekben.
A City heti 160 ezer fontos fizetéssel próbálja rávenni a klubváltásra a középpályást, aki 17 éves kora óta a Roma játékosa. De Rossi ötször végzett az olasz bajnokság második helyén a Giallorossival, és az idei szezonban eddig nem megy túl jól a csapatnak. A Roma a 7. helyen áll és már 10 pont a hátrányuk az éllovassal szemben.
Annak ellenére, hogy a Manchester Citynek több belső középpályása is van -Gareth Barry, Nigel de Jong, Owen Hargreaves és a fent említett Yaya Toure, valamint James Milner (aki középen és szélen is bevethető)- Mancini a hetvenszeres olasz válogatott De Rossit akarja.
Időközben a Roma vezérigazgatója Franco Baldini elmondta: a vezetőség kész évi hatmillió eurót fizetni De Rossinak. És új szerződésében legalább 25 millió eurós kivásárlási záradék szerepelne.
olaszfoci.hu