Recent comments

Friss Hírek

Parma: Meneszthetik Colombát


Finoman fogalmazva sem repesett az örömtől Ghirardi, a Parma presidentéje, csapata tegnap esti kiütéséses vereségét látván. Az elnöknél nem is elsősorban az eredmény, sokkal inkább a mutatott játék verte ki a biztosítékot, olyannyira, hogy már a hármas sípszó elhangzása előtt elhagyta a Giuseppe Meazzát.
A tegnap este ráadásul nem egy szerencsétlen kivétel, egy amúgy az elvárt teljesítményt hozó csapat életében, sokkal inkább egy negatív széria betetőzése, a sárga-kékek hosszú hetek óta keresik önmagukat.
Utoljára közel két hónapja, november 20-án győzött az északi együttes, az azóta lejátszott 7 mérkőzés során (az olasz kupát is idevéve) mindössze négy döntetlenig jutottak Giovinco-ék, miközben négyszer is hazai pályán mérkőzhettek meg nem túl acélos ellenfél ellen.
A kialakult helyzetről Pietro Leonardi, a Parma általános igazgatója beszélt a sajtónak, komoly változásokat előre vetítve.
"Csalódottak vagyunk az eredmény és a mutatott játék miatt.
Hamarosan egyeztetünk nem csak tréner a személye, az átigazolási piac kapcsán is.
Talán túlértékeltük néhány játékosunk képességeit."
Meglátjuk mit hoznak magukkal Parmában a következő napok eseményei, mindenesetre Colomba menesztése borítékolhatónak tűnik.
Posztjára az olasz sajtó leginkább Del Neri, Donadoni, De Canio, Zola, valamint Beretta nevét említi.
azzuri.blog.hu