Recent comments

Friss Hírek

Juventus: Kolarov és Nianggolan is a kiszemeltek közt


Miután Marco Borriello révén a támadó szekcióját megerősítette a torinói klub, acélosabbá szeretné tenni a védelmének bal szárnyát is és bővíteni kívánja Antonio Conte variációs lehetőségit a középpályán. Úgy tűnt, hogy Martin Caceresbiztos befutó a hátvédsor bal oldalára, ám ügyében a Sevillával még mindig nem sikerült dűlőre jutnia Marottának, köszönhetően a spanyol klub egyre növekvő elvárásainak. Így került képbe a Manchester City szerb válogatott védője Aleksandar Kolarov, míg a középpályára Pizarro mellett a Cagliari üdvöskéje, Radja Nianggolan a régi-új kiszemelt.
A Tuttosport információ szerint Beppe Marotta és Kolarov menedzsere, Sergio Berti tegnap ebédidőben, Milánóban találkoztak, amire egyből rá is harapott a sajtó. Nem titkolt dolog, hogy a Juventus már azelőtt érdeklődött Kolarov iránt, mielőtt a Laziótól Angliába igazolt volna a védő. Clichy érkeztével azonban a bajnoki találkozókon túlnyomó részt csak padozó Kolarov szeretne klubot váltani, ám a szűk másfél évvel ezelőtti 18 millió €-s vételárán feltehetően nem sokat engedne a City, ami komoly akadályt jelenthet a szerb Torinóba szerződése kapcsán. Az üggyel kapcsolatban hamarosan további fejlemények várhatóak.
Csakúgy, mint Radja Nianggolan esetében. A középpálya szinte minden posztján bevethető labdarúgó ügyében olasz jelentések szerint a hétvégi Juventus - Cagliari összecsapás hozhat előrelépéseket, a pletykák szerint azonban a Juventus a szardíniai csapatnál kölcsönben lévő Albin Ekdal játékjogát és készpénzt, összesen 15 millió €-t már fel is ajánlott Nianggolanért cserében. Conte számára tökéletes alternatívát jelentene a belga játékos Marchisio vagy Vidal pihentetésére (Pizarro Pirlo cseréjeként érkezhet), ugyanakkor a 23 éves labdarúgó leigazolására januárban igen kis esély mutatkozik. A lehetséges üzletre nyáron sokkal inkább sor kerülhet, igaz, nem a Bianconeri az egyetlen klub, akinek felkeltette az érdeklődését a Cagliari középpályása...
azzuri.blog.hu