Recent comments

Friss Hírek

WENGER: Balotelli nem jön, Campbell marad

Arsene Wenger egyből két gyomrost is bevitt a Milannak pénteki sajtótájékoztatóján, ahol az átigazolási sztorik vitték a prímet, mégpedig Mario Balotelli és Joel Campbell főszereplésével.

 
“Egyik percről a másikra esélyesei lettünk Mario Balotelli leigazolásának, majd heteken át küzdöttünk érte – a sajtóban. Pedig egy szó sem igaz ebből, egyáltalán nem voltunk versenyben a játékosért” – reagált a menedzser.

“Nem szoktunk kiszivárogtatni hírek a terveinkről” – nyomatékosította a szakember, akit egy másik, Milant érintő pletykával kapcsolatban is faggattak, ami nem más, mint a világbajnokságon remeklő Costa Rica-i Campbell.

“A terveim között szerepel, már szombaton pályára is léphet a Benfica ellen” – jegyezte meg.

Ha a milánóiak reménykedtek benne, hogy jó pénzért, a sajtóban pletykált több 10 millió euróért megszabadulnak problémás csatáruktól, és helyére esetleg szerződtetik az ifjú Campbellt, akkor duplán pórul jártak…

Némiképp ellentmond a népszerű francia tréner szavainak, hogy a milannews írása szerint a nemrég kinevezett új sportigazgatónk, Rocco Maiorino fogja személyesen megtekinteni az Emirates Cupon Joel Campbellt.  (Maiorino május vége óta tölti be ezt a posztot, amit személyesen Galliani ajánlott fel neki. A szakember korábban az ificsapatainknál dolgozott, mint játékosfigyelő, valamint az ő feladata volt a tehetségek szerződtetése is. Állítólag neki köszönhetjük Hachim Mastourt leigazolását is.)

Új nevek a támadószekcióba: Fegouli a Valenciából és Lucas Ocampos a Monacóból. A Tuttosport azonban hozzáteszi, hogy még mindig Cerci és Campbell a két fő kiszemelt.

forrás: acmilan.hu