Recent comments

Friss Hírek

TRAPATTONI: Még mindig a Juventus a legerősebb

Giovanni Trapattoni szerint még Antonio Conte nélkül is a Juventus a legesélyesebb a bajnoki elsőségre. 


A 45 éves tréner múlt hónapban hagyta el a Bianconerit, három egymást követő győztes év után. Ám Trapattoni biztos benne, hogy Massimiliano Allegrivel a fedélzeten is folytatódnak majd a sikerek. 

„Még mindig a Juventust kell legyőzni - ahogyan eddig is, függetlenül az edző kilététől.” - nyilatkozta a La Nazione-nek. „Nem számít, hogy Conte, Allegri vagy Trapattoni ül-e a padon, a Juve mindig Juve. Habár a Roma is legalább olyan erős, mint szoktak, és egyre jelentősebb tényezővé válnak. Ahogyan a Napoli is, köszönhetően a remek igazolásaiknak.”

A korábbi Milan tréner ezt követően a Rossonerit és annak új edzőjét, Pippo Ingazhit említette: „A Milannak kötelessége a scudettoért harcolni. Ám el kell ismernem, Pippo egy kicsit magamra emlékeztet: én is az utánpótlás irányításával kezdtem egy tartalmas karrier után.”

A beszélgetés ezután a Fiorentina félelmetes támadórészlegére terelődött: 

„Alapvető, hogy Rossi és Gómez játszani tudjanak. A legjobbakat kívánom nekik azok után, amin keresztülmentek. Korábban edzettem Mariot a Stuttgartnál. Már akkor is kiváló fizikuma volt, azóta pedig a technikáján is rengeteget javított. Szívből drukkolok neki.”

forrás: juventuz.blog.hu