Recent comments

Friss Hírek

POGBA: Újra meg akarjuk nyerni a bajnokságot

Jakarta után, Sydneyben is hatalmas tömeg fogadta a bianconerokat. 


A csapat szombati edzését közel 3000 szimpatizáns tekintette meg.

„Nem számítottunk ekkora tömegre Európán kívül, különösen úgy, hogy ez az ország nagyon messze van a miénktől” – mondta Paul Pogba a juventus.com-nak adott interjújában. „Jó dolog, hogy megtekinthették az edzésünket, hiszen a távolság miatt nem mindennap láthatják a csapatot. Jó érzéssel tölt el bennünket a tudat, hogy ennyi szurkolónk van Európán kívül.”

Mint mindig, a 21 esztendős futballista ezúttal is nyilatkozott a jövőjét illetően.

„Ahogyan Jakartában is mondtam, csak a játékra és a Juventusra összpontosítok. Semmilyen menedzserrel, vagy bárki mással nem beszéltem a szerződésemről. Összpontosítok és keményen edzek.”

Pogbát az Arturo Vidallal kapcsolatos átigazolási sagaról is kérdezték.

„Természetesen bízok a maradásában. Per pillanat sérült és próbál 100%-os állapotba kerülni. Szeretnénk, ha a Juventus kötelékében maradna. Most itt van, így fölösleges a távozásáról beszélnünk.”

Vasárnap barátságos mérkőzést játszik az Öreg Hölgy az A League legjobbjai ellen. A gall eme találkozók fontosságát emelte ki.

„Felkészülésünkben nagyon fontos szerepet játszanak ezek a találkozók. Ébernek kell lennünk és a lehető legtöbbet kihozni magunkból az előttünk álló szezonra való felkészülés érdekében.”

Pogba a 2014/15-ös szezon céljairól is nyilatkozott: 

„Újra meg akarjuk nyerni a bajnokságot. Az edzőnknek egyszer már sikerült elhódítania a Scudettót és a játékosok, a klub és a klubelnök töretlenül hisz benne. Nagyon boldogok vagyunk, hogy vele dolgozhatunk. ”

forrás: juventushungary.hu