Recent comments

Friss Hírek

NAPOLI: Fellaini egy jottányit sem közelített Nápolyhoz

Az előző szezon végén nem lett volna olyan bukméker iroda, amelynél lehetett volna arra tenni odsokat, hogy Marouane Fellaini távozik a Manchester Unitedtől, mert az a napnál világosabbnak tűnt. 

 

Napokkal korábban ezt az álláspontot erősítette a Napoli bejelentkezése a belga válogatott játékosért. Ma már nem egyértelmű teljesen az olasz klubhoz igazolása a középpályásnak és ennek több oka van. 

Az egyik, hogy a Napoli nem tudja megvenni, a tavaly 34 millió Euróért a Vörös Ördögökhöz érkezett 26 éves labdarúgót, így csak kölcsönvenni szeretné, ha ez összejönne, akkor meg a bére probléma, amit nem tudnak vagy szeretnének kifizetni, így kérik a Unitedet, hogy szálljon be a fizetésébe. Ezek alapján könnyen elképzelhető, hogy kikosarazzák a dél-olasz klubot, az ellenkezőjére csak akkor van esély, ha van Gaal meg akar szabadulni a játékostól. 

Egyelőre ez az utolsó mondatrész sem ül biztosan, mert az újonnan kipróbált 4-1-4-1-es hadrendbe jól illeszkedett Fellaini, így könnyen előfordulhat, hogy marad a Unitednél a következő szezonban is.

forrás: foci-live.hu