Recent comments

Friss Hírek

MILAN: Diego López ingyen érkezik

Mind a Real Madriddal, mind a játékossal sikerült megállapodni, így a spanyol kapus, Diego López a Milanban folytatja pályafutását.


Diego López a Milan kapusa. 

A Sky szerint a spanyol BL-győztes játékos menedzsere elfogadta a Milan feltételeit és 4 évre ír alá, évi 2,5 millió eurós keresetért. A játékost ingyen hoztuk el a Real Madridtól. Diego López hétfőn jelentkezik orvosi vizsgálatra.

Mivel kapust igazoltunk, valaki a három meglévőből távozik. Agazzi nem akar, pedig már Galliani és Pippo is “beszélt a fejével”.  A másik forgatókönyv: Gabriel kölcsönadása. (Közben a gazzetta szerint nem mondott le Galliani Perinről se. A fiatal portás kölcsön + vételi opcióval érkezhetne. Adriano Galliani elmondta, először azért szeretné csak kölcsönvenni Perint, mert még igen rutintalan.)

López a 2012-13-as és az előző szezonban is stabil tagja volt a Realnak, elsősorban a bajnokikon, a tavaszi BL-győzelemből viszont Iker Casillas vállalt oroszlánrészt, és ugyancsak ő volt a kezdő a sikeres Király Kupa-menetelés alatt is.

Bár López ügynöke, Manuel Garcia Quillon úgy nyilatkozott, hogy védence maradna, a cikk szerint a kapusnál akkor telt be végképp a pohár, amikor a múlt héten, az Inter elleni felkészülési meccsen a szünetben lecserélte őt Ancelotti és beküldte a fiatal Jesus Fernandezt.

Az olasz sajtó szerint López elutasította a Liverpool és a Monaco ajánlatát is, hogy a Milanban játszhasson. A kapus értékét a transfermarkt.de 7 millió euróra taksálja.

forrás: acmilan.hu