Recent comments

Friss Hírek

JUVENTUS: Fejlemények Vidal ügyében

A torinói La Stampa tegnap komoly visszhangot keltett, amikor arról számolt be, hogy Arturo Vidal megegyezett a Manchester Uniteddel bérezését illetően.


Ez azonban mindössze előzetes volt ahhoz képest, milyen további híreket terjesztett a napilap on-line oldalán, mivel a médiacsatorna azt állította, hogy Arturo Vidal megosztotta távozási szándékát csapattársaival.

Számos brit újság is beszámolt a bérezéssel kapcsolatos megegyezésről a felek között, ezek egyöntetűen heti száznyolcvanezer fontos járandóságról számolnak be, azonban a pénteki La Stampa már heti kétszázezer angol fontot említ saját számítások alapján, továbbá az olasz napilap értesülései szerint a Juventus ultimátumot adott Arturo Vidalnak, hogy a következő napokban döntsön jövőjéről.

Ez rendkívül logikus lépés lenne, hiszen így a torinói klubvezetésnek lenne ideje és módja elkölteni az Arturo Vidalért kapott komoly átigazolási díjat. A fennemlített olasz sajtóorgánum cikkében egyértelműen a játékos eladását követően helyettesítésről beszél, tehát nem a már leigazolt Pereyra feladata lenne a chilei klasszis középpályás feladatainak az ellátása.

Következésképpen a Juventus valamely klasszis játékos felé fordulna, ezzel vigasztalná a szurkolókat és erősítené meg a keretet Artúr király távozását követően.

A források szerint augusztus tizenötödikéig kapott időt a Manchester United ajánlatának továbbítására és az átigazolás befejezésére. Ha minden igaz, akkor ez a második határidő lenne, hiszen az olasz sajtó már beszámolt egy előző, augusztus hatodikai határidőről, ami nem szolgált válasszal a nyár torinói szempontból talán legfontosabb kérdésére.

A Corriere dello Sport némi jó hírrel szolgált a Vidal átigazolással kapcsolatban, hiszen értesüléseik szerint a torinói vezetés nem Fredy Guarínnal kívánja pótolni a chilei középpályás mindenest, ha Arturo Vidal a Manchesterbe igazolna, hanem Stevan Jovetic lépne elő első számú célponttá.

forrás: juventuz.blog.hu