Recent comments

Friss Hírek

INZAGHI: Nem érdemeltünk vereséget

A Liverpool elleni mérkőzést követően Filippo Inzaghi, M’Baye Niang és Cristian Zapata is nyilatkozott.


Mint arról beszámoltunk, a Milan Allen és Suso góljával 2-0-ra kikapott a Liverpool ellen a Guinness kupa utolsó csoportmérkőzésén, így a rossoneri a B csoport utolsó helyén végzett 0 ponttal és mínusz kilences gólkülönbséggel.

FILIPPO INZAGHI: “Sajnálom, hogy veszítettünk, mert nem érdemeltük meg. Elégedett vagyok a játékosaim teljesítményével, jól játszottak. Nem emlékszem, hogy megdolgoztatták volna a kapusunkat, ellenben mi többször is védésre kényszerítettük a kapusukat. A második félidőben volt egy remek fél óránk, de a második gól eldöntötte a mérkőzést. Ezzel a hozzáállással és lelkesedéssel kell folytatnunk. Mindkét bekapott gólt labdavesztés előzte meg, hibáztunk. Az 1-0-s vagy 1-1-es eredmény lett volna a megérdemelt”.
 
“Balotelli? Ő visszavontabb szerepkörben is tud játszani. Niang jól teljesít, remek a hozzáállása. A bajnokságban nagy segítség lehet számunkra, mert nem sok hasonló képességű vele egyidős játékos van. Időre és bizalomra van szüksége. Remek az összhang a csapatnál és a bajnokságban ezzel az eltökéltséggel és lelkesedéssel jó eredményeket érhetünk el, ha a teljes keret a rendelkezésemre fog állni”.

M’BAYE NIANG: “Szeretném magamat felkészíteni egy jó szezonra. Azért dolgozok, hogy a legjobb legyek és remélem, hogy elérem a lehető legmagasabb szintet. Javultunk és ezen az úton kell tovább folytatnunk. Az edző azt kérte tőlem, hogy fussak és segítsem a támadásokat és a védekezést. Nem veszem figyelembe a pletykákat, mert a Milan játékosa vagyok és minden tőlem telhetőt megteszek azért, hogy maradhassak. Megértettem, hogy profi felfogás szükséges egy olyan csapatnál, mint a Milan”.

CRISTIAN ZAPATA: “Azon vagyok, hogy formába lendüljek. Elégedett vagyok a teljesítményemmel, amit 10 perc játékidő alatt mutattam. Remélem, hogy szerdán több játéklehetőséget fogok kapni. Minden tőlem telhetőt megteszek és remélem, hogy ebben az évben jó eredményeket fogunk elérni”.

A Milan szerdán Houstonban a Chivas ellen játszik felkészülési meccset.

forrás: acmilan.hu