Recent comments

Friss Hírek

INTER: Osvaldo és Medel is kipipálva!

Nemanja Vidic, Dodó és Yann M’Vila megszerzése után újabb két jól csengő névvel erősíti meg keretét az Inter. 



A két remek korú futballista (27 és 28 év) egyaránt Angliából, a Premier League-ből érkezik. 

A rendkívül sokoldalú, eredetileg középpályás, de a védelemben is remekül helyt álló Gary Medel a Cardiff City 27 éves chilei játékosa. A Pitbull becenévre hallgató Medel a Vb-n hívta fel magára a világ figyelmét, ahol a védelem tengelyében nyújtott kiváló teljesítményt a legjobb 16 között a brazilokat is kis híján megtréfáló chilei válogatottban. Hogy védekező középpályásként, avagy védőként számol-e vele Walter Mazzarri, az egyelőre kérdés, az viszont biztos, hogy jelentősen megnőttek a merítési lehetőségek Medel érkezésével.

Szintén Angliából, a Southamptonból tért vissza Olaszországba Pablo Osvaldo. A balhés csatár az elmúlt fél évet a Juventusnál töltötte kölcsönben, egyetlen bajnoki gólját korábbi csapata, a Roma ellen szerezte, de a szezon végén ő is bajnok lett – most ez a célja az Interrel is. Az Atalanta, a Lecce, a Fiorentina, a Bologna, a Roma és a Juventus után a 28 éves válogatott csatár most tehát 7. olasz klubja mellé is behúzhatja az x-et, és ezúttal Milánóban próbálhatja újra szebbik arcát mutatni, azt, amelyért a római szurkolók szerették őt.

Medel és Osvaldo is tegnap érkezett meg Milánóban, ahol a hírek szerint már át is estek az orvosi vizsgálatokon, a hivatalos bemutatásra azonban várni kell még. Kettejükért összesen mintegy 15 millió eurót fizet ki az Inter, ami még barátok közt is igen jó árnak számít.

“Scudetto? Megpróbáljuk!” – kezdte meg milánói kalandját néhány szóval Osvaldo, Medel pedig a maga részéről úgy fogalmazott, hogy “Szívesen lennék az Inter új Cambiassója.”

forrás: azzurri.co.hu