Recent comments

Friss Hírek

INTER: Guarínnal vigasztalódhat az MU

A Daily Mail értesülései szerint a Manchester United érdeklődése az Intertől távozni készülő Fredy Guarín felé fordulhat, azt követően, hogy elakadni látszanak a tárgyalások az angol klub által hosszú időn keresztül üldözött Arturo Vidal ügyében, mivel a kérő túlzottan magasnak találta a Juventus által megszabott vételárat.


Az Öreg Hölgy ellenáll a csábításnak, s minimum egy 50 millió eurós, vagy 45 millió euróról és Javier Hernández játékjogáról szóló ajánlat esetén volnának hajlandóak tárgyalóasztalhoz ülni a Manchester United vezetőivel.


A Sir Alex Ferguson ólomsúlyú örökségébe lépő David Moyes katasztrofális mélyrepülését követően, Louis Van Gaal kezdett bele a Vörös Ördögök feltámasztásába, s a holland szakember úgy véli, hogy új csapatának középpályája mindenképpen erősítésre szorul. Mikor az angol sajtó Vidalról kérdezte, a hazája csapatát nemrég elhagyó szakember ingerülten válaszolt.


"Ezt Ed Woodwarddal fogom megbeszélni, nem Önökkel." - utalt Van Gaal a manchesteri klub ügyvezető alelnökéra. 


A korábban a Juventusszal is szóba hozott kolumbiai középpályás Vidalnál lényegesen könnyebb prédának ígérkezik, hiszen kevesebb mint a chilei klasszis árának feléért megszerezhető lehet.


 forrás: juventuz.blog.hu