Recent comments

Friss Hírek

IBRAHIMOVIC: Juve? nem igazak a pletykák

A francia Ligue 1-ben szereplő Paris Saint-Germain labdarúgócsapatának támadója, Zlatan Ibrahimovic elmondta, nem igazak azok a pletykák, melyek szerint visszatér a Juventusba.


A múlt héten Stefan Hansson – aki a svéd Malmőnél edzette a fiatal Ibrahimovicot – azt állította, hogy a 32 éves gólvágó szívesen futballozna újra a Juventus. 

„Amikor együtt dolgoztunk, fiatal és őrült volt. Ma már csak őrült. Skype-on beszéltünk pár napja, akkor azt mondta, hogy boldogan visszatérne a Juventusba. Ha nem az idén, akkor jövőre, az anyagiaktól függetlenül” – állította akkor a La Gazzetta dello Sportnak a szakember.

A PSG támadója azonban cáfolta az egész történetet, sőt, azt mondta, nem is ismeri Hanssont.

„Egy Stefan Hansson nevezetű ember az elmúlt időszakban érdekes dolgokat állít rólam. Szeretném tisztázni: nem ismerem ezt az embert, sohasem találkoztam vele, ráadásul nem is volt az edzőm – mondta Ibrahimovic. – Általában nem szoktam foglalkozni ilyen pletykákkal, de már túl sokan beszélnek erről, ezért úgy éreztem, muszáj reagálnom rá.”

A svéd labdarúgó tehát szeretne inkább a PSG-re koncentrálni, amely a hétvégén megkezdte a Ligue 1 küzdelmeit, a szezonnyitó azonban felemásra sikeredett Ibrahimovic számára.

forrás: NSO