Recent comments

Friss Hírek

FIORENTINA: Legyőzték a Real Madridot Varsóban

Felkészülési mérkőzésen a Fiorentina 2–1-re legyőzte a Real Madridot.


Már a 4. percben egy csodálatos kontratámadás végén megszerezte a vezetést a Real Madrid. Mindössze kilenc másodpercig tartott az ellentámadás, a Cristiano Ronaldo, Di María kettős elegendő volt ahhoz, hogy felfűzze az egész Fiorentina-védelmet. Végül CR-nek közelről az üres kapuba kellett lőnie a labdát. Megtette.

A találkozón Keylor Navas védte a királyiak kapuját, ez volt a nyári szerzemény bemutatkozó mérkőzése a Real Madridban. A 26. percben aztán a sok nagy csatát megélt Mario Gómez avatta fel a Costa Rica-i kapust. Xabi Alonso csúnya labdaeladása után egy jobb oldali beadást fejelt a kapuba a német támadó. Navas esélytelen volt.

Aztán a második félidőben Marcos Alonso csinált bolondot a Real-védelem jobb oldalából, egészen pontosan Khedira került még Arbeloa mellé ekkor a pályán, de mindketten csúnyán elnézték a labdát. A Fiorentina játékosa pedig befelé cselezve a hosszúba bombázott.

Navas azért megmutatta, hogy lehet rá számítani, voltak szép védései a mérkőzésen, de végül vereséggel mutatkozott be. A Real ugyanis már nem tudott egyenlíteni.

 FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
FIORENTINA–REAL MADRID 2-1



forrás: NSO