Recent comments

Friss Hírek

COMAN: Itt megkapom a lehetőséget

Kingsley Coman úgy nyilatkozott, hogy új klubjánál, a Juventusnál lehetősége lesz Paul Pogbához hasonló karriert befutni, ami a PSG keretében esélytelen lett volna.

  
A tizennyolc éves játékos a nyáron igazolt át a Juventushoz, miután lejárt szerződése a Paris Saint-Germain csapatával, a mai Tuttosport pedig arról számolt be, hogy ennek érdekében a középpályás olyan klubokat utasított vissza, mint az Arsenal, Bayern München, Manchester City, Chelsea és Liverpool.

A torinói napilap közöl néhány, a francia játékostól származó mondatot is, melyben a középpályás megindokolja, miért is döntött a Juventushoz igazolás mellett.

„Számomra tökéletes lenne, ha húsz mérkőzésen lehetőséget kapnék a Juventusnál. Nem lenne nehéz felülmúlni a PSG mezben lejátszott játékpercek számát.” - nyilatkozott fanyar humorral a fiatal tehetség.

„Amikor a Juventus felvette velem a kapcsolatot, rákérdeztem az olasz igazgatóknál, miért én érdeklem őket? Ezt követően pedig érdekes projektet mutattak be, nem a szokásos semmitmondó szöveggel válaszoltak.

Nem állítom, hogy ugyanazt az utat fogom bejárni, mint Paul Pogba, hogy ugyanolyan jó és híres leszek, mint ő, de legalább itt megkapom a lehetőséget a próbálkozáshoz.” - zárta a nyilatkozatot szerényen a Juventus fiatal szerzeménye.

forrás: juventuz.blog.hu