Recent comments

Friss Hírek

Verratti: Csodálatos lenne Pirlo csapattársának lenni

Marco Verratti elismerte, hogy nagyszerű lenne Andrea Pirlo mellett játszani, míg az ügynöke rávilágított arra, hogy korábban milyen közel került a Juventushoz.



A PSG olasz válogatott középpályását, Marco Verrattit évek óta összefüggésbe hozzák a Juvéval, és a jövőben is benne van a pakliban az, hogy Torinóban folytatja pályafutását.

Verratti a Fox Sports Italiának nyilatkozott:

„Az biztos hogy büszkeséggel tölt el, hogy Pirlóval hasonlítanak össze – megtisztelve érzem magam. Viszont meg vagyok győződve arról, hogy még sokat kell fejlődnöm. Vajon játszom együtt Pirlóval a Juventusnál? Ami engem illet, biztosan tetszene az ötlet. Csodálatos lenne a csapattársának lenni.”

A fiatal játékos ügynöke, Donato Di Campli a Sky Sport Italiának felfedte, hogy ez korábban közelebb volt, mint azt bárki is gondolta volna:  

„Nem titok, hogy Marco Juve drukker. A Juventus és a játékos elfogadta a feltételeket, de a Bianconeri nem tudott megállapodni a Pescarával, mert egy, a csereüzlet részét képező futballista nem volt hajlandó csatlakozni a Biancazzurrihoz. Triosi bére túl magas volt, és a Juventus nem volt hajlandó biztosítani neki a fizetése egy részét, így nem fogadta el a Pescara ajánlatát. Az egész klubnál nem hittek a srácban. A Napoli szintén fontos ajánlatot tett le az asztalára.”

forrás: Juventusfc.hu