Recent comments

Friss Hírek

Roma: Ez a hét legfontosabb mérkőzése

Az Olasz Kupa negyeddöntője előtt Rudi Garcia elmondta, csapatát nem a bosszúvágy hajtja, céljuk mindössze az, hogy bejussanak az elődöntőbe.



A Roma jelenleg második a listavezető Juventus mögött és az év első bajnokiján a torinói csapat hazai pályán 3:0-ra legyőzte a Romát.

"Ez a meccs a hét legfontosabb mérkőzése, ez a találkozó vezet az elődöntőbe és most csak ez számít. Nekünk az a célunk, hogy ott legyünk a legjobb négy csapat között."- kezdte a sajtótájékoztatót Garcia.

"A stadion szinte teljesen tele lesz, így remek környezet vár ránk, ami hatalmas előny lehet számunkra, hiszen könnyebb hazai pályán, a saját szurkolóink előtt játszani."

"A bajnokság? Erről most nem könnyű beszélni, mert nem ez jár a fejünkben. Erről majd később lesz még lehetőség beszélni, hiszen a Juventus elleni kupameccs után még sok napunk lesz a következő bajnoki meccsig. Most viszont kizárólag csak a kupameccsre összpontosítunk és hogy sikerüljön kiharcolni a továbbjutást."

"A Juventus elleni bajnokiról felesleges beszélni, az már a múlt. Sikerült az utána következő meccsekkel megfelelő választ adnunk és igazán csak ez számít, mert a pályán mutatott játék a fontos. Nagyon fontos volt, hogy újra sikerüljön nyerni, ami pedig már a Sampdoria ellen összejött. Emellett az is fontos, hogy a bajnokságban is nyerjünk, bár efelől semmi kétségem nincs, hogy a csapat ne akarna nyerni, hiszen minden meccsen mindent beleadunk."

A Roma nem tölti tétlenül az átigazolási időszakot, mert már megszerezték Nainggolant a Cagliaritól, most pedig csatlakozik a csapathoz Michel Bastos.

"Ezzel a két játékossal sokat erősödünk, hiszen sokkal több lesz a lehetőségünk velük. Igaz, hogy Bradley távozott, de Nainggolan számosságban betöltötte az űrt azonnal."

"Bastos a széleken ad további lehetőséget a csapatnak, hiszen Balzaretti sérült. Bastosnak még kicsit utól kell érnie magát fizikálisan, de már elkezdte az edzéseket."

"Ami az esti meccset illeti, a középpályára 5 erős játékosunk van, akikre az európai kupaporondon is szükségünk lesz. Az a tény, hogy megszereztük Nainggolant nem jelenti még, hogy elengedjük Pjanicot. A Juventus pedig nem csak Pirloból áll, nem csak őt kell megállítani, hiszen tele vannak jó játékosokkal, akik mind nagyon veszélyesek. De ez vonatkozik ránk is, hiszen 13-14 olyan játékosunk van, aki szerzett már gólt idén, ez pedig plusz fegyver a kezünkben. Pirlo egy igazi bajnok és ha mondjuk nem játszik, akkor az nekünk könnyebbség. Viszont nekünk a saját játékunkat kell játszanunk és hatékonynak kell lennünk." 


forrás: asroma.hu