Recent comments

Friss Hírek

Ogbonna: Nagy taktikai csata lesz

Angelo Ogbonna véleménye szerint a Juventus titka az edzőben, Antonio Conte személyében rejlik, és a védő nem titkolja, hogy a kedd esti meccsen a legutóbbi farkasok elleni mérkőzéshez képest teljesen másfajta találkozóra számít.


Az Öreg Hölgy ma este a Coppa Italia negyeddöntőjében az AS Roma csapatával mérkőzik meg Rómában úgy, hogy a fejekben még rendkívül friss emlékek élnek a bajnokságbeli 3-0 arányú AS Roma verésről.

A bizakodásra okot adó eredmény ellenére a huszonöt éves védő véleménye szerint a meccsen senki se az elmúlt találkozó eredményére fog gondolni.

„Nem gondolom, hogy az AS Roma együttesét befolyásolná a bajnokságbeli találkozó eredménye, nagyszerű csapatuk van.” - nyilatkozta tisztelettudóan Angelo Ogbonna a Sky Sport Italia munkatársának.

„Azonban a tény, hogy csak egy meccsen dől el a továbbjutás, nem fogja megváltoztatni a hozzáállásunk. Véleményem szerint nagy taktikai csatára számíthatunk, de nem lesz visszavágó hangulata.”

„Mások ezek a meccsek, mint a bajnokságbeliek, ugyanakkor az Olasz Kupa elhódítása is céljaink között szerepel, így megteszünk majd mindent, hogy jó eredményt érjünk el az esti találkozón.”

Ezt követően a riporter arra volt kíváncsi, hogy mi a titka a Juventus jelenlegi ellentmondást nem tűrő menetelésének.

„Nyilvánvaló, hogy a Juventusra jellemző a részletekre való odafigyelés, a kompakt felállás, és az akarat, amikkel Antonio Conte vértez fel minket minden mérkőzésen, hogy a lehető legjobb eredménnyel zárjunk minden találkozót és a lehető legjobban elemezzük a meccsen történteket.”

„Azt kérdezi, hogyan sikerült beilleszkednem? Sok munka árán sikerült. Az elején fárasztónak tűnhet, azonban időt vesz igénybe, míg mindenki elsajátítja a saját szerepkörének feladatait.”

„Nagyon jót tett nekem, hogy együtt dolgozhattam az edzővel, hogy megtalálhassam a megfelelő időzítést, és azt tanácsolta, hogy merjem túllépni a fáradtságküszöböm.”

A Juventus a hétvégén ismét az olasz fővárosba látogat, amikor is bajnoki találkozó keretén belül a Lazio csapatával kell majd megküzdeniük.

„A legfontosabb mérkőzés az a mai.” - zárta rövidre határozottan a beszélgetést a Juventus ballábas védője.

forrás: juventuz.blog.hu