Recent comments

Friss Hírek

Parma: Cassano marad

Korábban is többször olvashattunk arról, hogy “Bari bolondja” ismét csapatot válthat, és visszatérhet korábbi állomáshelyére: bár volt neki jó pár, ezúttal a Sampdoria érdeklődéséről cikkeztek az újságok. 


Cassano azonban tegnapi sajtótájékoztatóján kijelentette: nem beszélt Garronéval (a Sampdoria elnöke) a visszatérés lehetőségéről, és marad Parmában.

” Nagyon zavarnak engem ezek a hírek. Boldog vagyok a Parmánál, és szeretnék is itt maradni. Valóban, mindig mondtam, hogy szeretnék majd visszatérni a Sampdoriához, de Parmában úgy beszélnek velem, mint egy királlyal. Remekül érzem magam itt.” – ismertette helyzetét Cassano.

Fantantoniót kérdezték a világbajnoki szereplésének esélyéről is:

” A világbajnokság? Úgy gondolom, hogy nulla százalék esélyem van, hogy kint legyek a VB-n. Nincs kapcsolatom Mihajloviccsal, sem a Sampdoriával, maradok Parmában.” – nyilatkozott meglepően őszintén Antonio Cassano.


Szavait megerősítette a sajtótájékoztatón szintén jelen lévő Pietro Leonardi, a Parma sportigazgatója – tényleg úgy tűnik, hogy Cassano jól érzi magát Parmában, kérdés, hogy ez mindig így is lesz-e…

forrás: azzurri.co.hu