Recent comments

Friss Hírek

Olasz Kupa: Ritkán látható találattal nyert a Napoli

A Napoli hazai pályán 3–1-re legyőzte az Atalantát a legjobb nyolc között az Olasz Kupában, így készülhet a Lazio elleni negyeddöntőre.


A Napoli második gólja vitatható körülmények között született, amelyről Olaszországban alighanem sokáig beszélni fognak.

Giuseppe De Luca a bergamóiaknak szerzett vezetést a 14. percben, ám José Callejón egy percre rá egyenlített. A döntő események a második félidő 72. percében történtek: Gonzalo Higuaín egyértelmű lesről indult, miközben az őt őrző Cristiano Del Grosso a labdával mit sem törődve integetett a partjelző felé, hogy megerősítse őt döntésében. 

Igen ám, csakhogy a labda nem jutott el Higuaínhoz, hanem Del Grosso hátáról lepattanva az így ziccerben lévő Lorenzo Insigne elé került, aki szabályos gólt szerzett. 

A játékvezető megadta a gólt, a vendégeknél pedig elszakadt a cérna, Mario Yepes pedig addig reklamált, amíg kiállította a meccset vezető Andrea De Marco. A találkozót nem sokkal később Callejón gólja döntötte el végleg, a nápolyiak így készülhetnek a Lazio elleni folytatásra.

NYOLCADDÖNTŐ
Napoli–Atalanta 3–1
(Callejón 15., 80., Insigne 72., ill. De Luca 14.)


forrás: NSO