Recent comments

Friss Hírek

Lazio: Ki kell kapnotok – üzenik az ultrák

Botrány Olaszországban!


Sok Lazio szurkolói az interneten ösztönözte arra a csapatukat, hogy veszítsenek a Juventus ellen a jövő hétvégén amiatt, hogy ezzel is csökkenjenek a Roma bajnoki esélyei. 

A Tuttosport információi szerint a Lazio ultráinak jelentős része inkább saját csapatuk vesztét kívánja, minthogy a városi rivális Roma nyerje a Scudettót. 

A Roma rekordot jelentő 10 győzelemmel kezdte a szezont, de azóta kissé megtört a formájuk, és 8 pontos hátrányban vannak a Juventussal szemben. De néhány laziale még mindig aggódik, hogy a Roma beérheti a Juventust, és arra kérték a csapatukat, hogy ne használják ki a lehetőségeket, és „könnyű győzelmet” biztosítsanak a Bianconeri számára a Stadio Olimpicóban.

Könnyen előfordulhat, hogy néhány Lazio ultra ezen a meccsnapon sutba dobja az érzelmeit, és a vendégeket fogja támogatni a találkozó során. Nem ez az első alkalom, hogy a Lazio szurkolói arra kérték a csapatukat, hogy veszítsenek a Roma kárára – 2010-ben, mikor a Lazio azzal az Interrel játszott, amely a Romával harcolt a Scudettóért, a lazialék valósággal ujjongtak, mikor csapatuk 2-0-s vereséget szenvedett – akkor a Roma elnöke, Rosella Sensi „szégyennek” nevezte e cselekedetüket.

Egyes információk szerint az ultrák nyomást gyakoroltak a Lazio játékosaira, hogy azok ne tegyenek meg mindent a siker érdekében. A Lazio nem remekelt Vladimir Petkovic irányítása alatt, de Edy Reja visszatérése után úgy tűnik, hogy egy vereség is megnyugtatná a szurkolókat. 

Annyi biztos, hogy a Lazio futballistáinak teljesítményére nagyon oda fognak figyelni a Szövetségnél.

forrás: Juventusfc.hu