Recent comments

Friss Hírek

Juventus: Vucinic csak véglegesen távozhat az Arsenalhoz

Olasz sajtóértesülések szerint a Juventus egyértelművé tette az Arsenal számára, hogy a londoni klub által leigazolni kívánt montenegrói támadó, Mirko Vucinic csupán a játékos játékjogának végleges megvétele által mozdítható, s szó sem lehet kölcsönvételről.

 
Az égető csatárgondokkal küzdő Ágyúsok szerették volna hat hónapra kikölcsönözni Vucinicet, amely időtartamm lejártával opciós vételi jogot szereztek volna. 

A Juventus azonban határozottan elzárkózott ettől a megoldástól, s határozottan kijelentette, hogy a montenegrói csupán visszavonhatatlan jelleggel, mintegy 9-10 millió euró fejében távozhat Torinóból. 

A Sky Sport Italia állításai szerint a tárgyalások egyelőre csupán kezdeti stádiumban tartanak, s ennek legfőbb oka, hogy a játékos ügynöke, Alessandro Lucci jelen pillanatban az Egyesült Államokban tartózkodik. 

A sokáig biztos kezdőnek számító Mirko Vucinic egy sérülését követően került ki a csapatból, s a Fernando Llorente és Carlos Tévez által képzett kettős kiváló formája miatt, igencsak nehéz feladat előtt áll, ha vissza kívánja verekedni magát a Juventus kezdőcsapatába.

forrás: juventuz.blog.hu