Recent comments

Friss Hírek

Gervinho: A célunk még mindig a BL-kvalifikáció

A 18. forduló vitathatatlanul legfontosabb meccse a Juventus-Roma találkozó lesz.  


A vendégek egyik idei kulcsfigurája, Gervinho elmondta, a szezon elején mindenki a Lazio legyőzéséről beszélt, de ennél azért előrébb tekintenek.
 
„Amikor megérkeztem, mindenki a Lazióról beszélt. Úgy tűnhetett, a szezonunk egyetlen célja hogy őket legyőzzük. A horizont mostanra kitágult, a héten rájöttem, a rivalizálás nem ér véget a város falainál.”

„Az első helyért zajló csatáról beszélünk, és a Juventus legyőzése közelebb juttatna minket a vezetéshez. Akár Arsenal-Manchester, akár Juventus-Roma, ez egy olyan meccs, amely megváltoztathatja a szezont.”

„Vannak bizonyos szurkolók közötti rivalizálások is. Londonban ez az Arsenal-Tottenham volt, de a mi szerepünk annyi, hogy a legjobbat nyújtsuk a pályán, aztán a szurkolók bármilyen fontosságot tulajdoníthatnak neki. Az én dolgom az, hogy a fanok elégedettek legyenek, amikor magukhoz veszik a meccs utáni sörüket. ”

A Roma még veretlen a szezonban, és a tabella második helyén áll. Ez messze túlteljesíti a várakozásokat, ilyen kezdet után sokan egy harmadik helyet már kudarcként könyvelnének el.

„A célunk még mindig a Bajnokok Ligája-kvalifikáció. Mind tudjuk, milyen szervezett a Juventus, de ha ránézünk a Roma keretére, a válogatott játékosokra, az edzőre, akkor többen is reménykedhetünk.”

forrás: azzurri.co.hu