Recent comments

Friss Hírek

Boniperti: A Juve történelmet írhat

Giampiero Boniperti arra sarkallta a Juventus játékosait, hogy az utolsó másodpercig harcoljanak, mivel véleménye szerint a csapat képes új rekordok beállítására, illetve akár száz pont elérése sem lehetetlen.


A bianconero csapat a múlt vasárnapi győzelemmel sorozatban tizedjére hagyták el a pályát begyűjtve mind a három pontot, a menetelésnek köszönhetően pedig már nyolc ponttal vezetik a bajnokságot az AS Roma együttesét megelőzve.

„Végül tulajdonképpen a számok számítanak, azonban Antonio Conte és a játékosai nagyszerű dolgokra lehetnek képesek.” - nyilatkozta a klub egykori legendás játékosa a Tuttosport munkatársainak.

„Ha jól játszunk, akkor nem kizárt a történelem újraírása sem, olyat érhet el ez a csapat, amit még soha nem sikerült. Pontosan ezért az a dolgunk, hogy hagyjuk békében dolgozni a játékosokat és az edzőt.”

„Hogy elérhetjük-e a száz pontos álomhatárt? Ahhoz, hogy akár álmodozhassunk a száz pontos határ átlépéséről, vagy egyéb, kimagasló célok eléréséről, csupán egyetlen szabály van.”

„Harcolni. Harcolni mindörökké. Minden percben. Mindegyik mérkőzésen. Egészen az utolsó sípszóig. Egészen az utolsó meccs utolsó másodpercéig.”

„Antonio Conte jó munkát végez, és ha így folytatódnak a dolgok, akkor minden bizonnyal az eredmények se fognak elmaradni.”

„Soha nem szabad azt gondolni, hogy az út végére értünk. Mivel ez a Juventus történelme. Antonio Conte pedig közel tökéletes teljesítményt nyújt ezzel a sorozattal.” - méltatta az edző érdemeit a klub tiszteletbeli elnöke.

forrás: juventuz.blog.hu