Recent comments

Friss Hírek

Zamparini: Újraépítjük a Palermót

A Palermo 3-2-s vereséget szenvedett hazai pályán az Udinesétől, ezzel pedig borzasztóan nehéz helyzetbe került a bennmaradást illetően: a délieknek a Fiorentina és a Parma elleni meccsen kellene ledolgozni a 4 pontos hátrányukat, miközben a Genoának nem szabad pontot szereznie ; elég kemény, talán megoldhatatlan feladat előtt áll tehát a Palermo...

 
Két éve még a Bajnokok Ligája kapujában állt a Palermo: akkor éppenhogy lemaradt a selejtezőt érő negyedik helyről. Mostanra azonban nagyot változott a világ. A rózsaszín csapat egész szezonban a kiesés ellen küzdött, és sorsa talán már korábban is eldőlt volna,ha nincs a Siena hat pontos büntetése. 

A déli klub emblematikus elnöke, Maurizio Zamparini azonban máris új Palermo felépítését tervezi.

" A játékosok mindent megtettek. Lőttünk két gólt is, de sajnos hátul kaptunk hármat, így vereséget szenvedtünk. Azonban egy új Palermót fogunk építeni,bármi is lesz a szezon végén, ha megyünk a Serie B-be, akkor is. Ebbe beletartozok én is, Giuseppe Sannino edző, valamint Giorgio Perinetti is. Mindhárman egy új, nagy Palermón fogunk dolgozni. Én már ma is úgy indítottam a munkanapomat, hogy a Palermo jövőjén dolgozom." - mondta el terveit Zamparini.


A Palermo 9 év után eshet ki a Serie B-be, ahonnan 2004-ben jutott fel az első osztályba. 

forrás: azzurri.co.hu