Recent comments

Friss Hírek

Juventus: Conte nyugtatta a szurkolókat Bergamóban

Atalanta-Juventus mérkőzést rendeztek tegnap a Serie A-ban: a bergamói szurkolók azonban nem voltak kedves vendéglátók, már a meccs előtt konfliktusokba kerültek a torinói szurkolókkal,majd a meccs egy alkalommal félbe is szakadt, ám végül le tudták játszani a találkozót, ahol a Juventus 1-0-ra tudott nyerni.

 
"Őrület Bergamóban" - ezzel a címmel számolt be az Atalanta-Juventus meccsről a Gazzetta dello Sport. A probléma akkor kezdődött, amikor a Juventus ultrái megérkeztek: az Atalanta szurkolói a busz elé álltak, és azt szerették volna,hogy jöjjenek ki a buszból a Juve szurkolói. Később a beléptetésnél újra egymásnak feszültek a felek: a torinóiaknak éppen a bergamói szurkolók alatt/ előtt kellett bemenniük, valóságos palack és üveg eső közben kellett megtenniük. A bedobált tárgyaktól a rendőrök próbálták megvédeni a Juve-ultrákat. 


A meccs kezdete után sem csillapodtak a felek: a két tábor sorra lőtte át egymáshoz a füstbombákat. Fél óra játékot követően előbb a hangosbemondó kérte a szurkolókat eme tevékenység felfüggesztésére, majd a játékvezető 10 percre meg is állította a játékot - ez idő alatt a Juventus edzője, Antonio Conte, és a torinói játékosok is igyekeztek meggyőzni saját szurkolókait annak érdekében, hogy folytatódhasson a meccs.

Végül a Juve 1-0-ra megnyerte a meccset: a szurkolók közül azonban 6 embert kellett ellátnia a stadionban lévő orvosoknak. 



forrás: azzurri.co.hu