Recent comments

Friss Hírek

Sportklub: A hétvégi menetrend

Az olasz labdarúgó-bajnokság, a Serie A 35. fordulójából hat mérkőzést is közvetíti a SportKlub. 


A kínálatból kiemelkedik a Fiorentina-AS Roma és a Napoli-Inter találkozó. A Juventus a Palermo elleni pedig címvédést ünnepelhet. 

Chievo-Cagliari, szombat, 17:55, ÉLŐ
A középcsapat Cagliari a legjobb kieső helytől mindössze hét pontra álló Chievo otthonába látogat. A találkozó esélyese a vendég szárd csapat, de talán a veronaiak lesznek motiváltabbak.

Fiorentina-AS Roma, szombat, 20:30, ÉLŐ
A legszebb focit ez a két csapat játssza a Serie A-ban, most végre megnézhetjük, hogy mire mennek egymással. Ráadásul mindkét együttes számára nagy a tét, a firenzeiek még harcban állnak a Milannal a harmadik helyért, Tottiék pedig az Európa-ligért küzdenek. Áprilisban két fiatal góllövő repítette a gárdákat, az ő egymás elleni csatájuknak is felfoghatjuk ezt a rangadót: Ljajic vs. Destro!

Udinese-Sampdoria, vasárnap, 12:25, ÉLŐ
Éppen az Udinese az egyik, amely még veszélyes lehet a rómaiakra, a Sampdoria ebben az idényben az alsóházban tanyázott és még mindig kellenek a biztonságot jelentő pontok a genoaiak számára.

Juventus-Palermo, vasárnap, 14:55, ÉLŐ
A Juventus vasárnap bajnok lehet. Ha megverik a torinóiak a pofozógép Palermót, a Napoli eredményétől függetlenül címvédést ünnepelhetnek Contéék. Sőt, nekik még a döntetlen is jó, de ha már hazai pályán játszanak egy kellemesnek ígérkező ellenfélle, illik kihasználni a helyzeti előnyt. Gála következik?

AC Milan-Torino, vasárnap, 17:00, felvételről
Az AC Milan nagy harcban van a nápolyiakkal a dobogó legalsó fokáért, a torinóiak a kiesés ellen küzdenek. Mindkét gárdának van tehát motivációja, Balotetelliék nyilván meg akarják mutatni, ki az úr a háznál. 

Napoli-Inter, vasárnap, 20:30, ÉLŐ
A forduló vasárnapi rangadója lesz a Napoli-Inter meccs. Cavaniék még mindig üldözik a Juvét, bár este már a zebrák mékőzésének eredményének tudatában fogadják az Intert. Lehet, hogy nekik már nem lesz tétje a találkozónak, a kék-feketék viszont a sérült legenda, Javier Zanetti nélkül kell, hogy tovább menjenek előre az Európa-ligáért. 

forrás: sportklubtv.hu