Recent comments

Friss Hírek

Andreazzoli: Fontos mérkőzés

Mindkét csapat számára fontos mérkőzés lesz a szombati, hiszen a Fiorentina a BL-t érő harmadik helyre, a Roma pedig Európa Liga helyezésre hajt.



"A mérkőzés roppant fontos, mert szeretném, ha egy győzelemmel tovább haladnánk a kitűzött célunk felé."- kezdte Andreazzoli a sajtótájékoztatót.

"A Fiorentina számára is különösen fontos, mert ők egy rendkívüli cél eléréséért küzdenek, ezért teljesen normális, hogy mindent beleadnak, de mi is a győzelemért utazunk Firenzébe."


"Szerintem mindkét csapat nyílt támadójátékot játszik majd, de azt a kezdő sípszóig nem lehet megmondani, hogy mennyire lesz szórakoztató a meccs. Szerintem mindkét csapat a saját elképzelésének megvalósítására fog összpontosítani."

A Fiorentina erőn felül teljesít annak a Montellának az irányítása alatt, aki a Románál is dolgozott.

"Montella nagyon sokat jelent ennek a csapatnak. A játékosok azok, akik eldöntik a mérkőzéseket, de ebben komoly szerepük van az edzőknek is. Mi vagyunk azok, akik figyelembe vesszük a tulajdonságaikat. A statisztikák elmondanak mindent és a Fiorentina számaival nem lehet vitatkozni. Ismerjük a firenzei csapatot jól, én személy szerint csapatként igen kedvelem őket. Nagyon sziporkázó és rámenős futballt játszanak, ráadásul remek játékosaik vannak. Azt egyelőre nem tudom, hogy ezek a jellemzők mennyire befolyásolják majd a választásaimat."

A Fiorentina elleni keret: Balzaretti, Bradley, Burdisso, Castan, De Rossi, Destro, Dodo', Florenzi, Goicoechea, Lamela, Lobont, Lopez, Marquinho, Marquinhos, Osvaldo, Perrotta, Piris, Pjanic, Romagnoli, Svedkauskas, Tachtsidis, Taddei, Torosidis, Totti. 


forrás: asroma.hu