Recent comments

Friss Hírek

Serie B: Laczkóék nyertek; retteghet a Sassuolo

Az olasz másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Serie B) 41., utolsó előtti fordulójában a listavezető Sassuolo csak 2–2-es döntetlent játszott a Virtus Lanciano otthonában, a Verona pedig 3–0-s sikerével feljött a 2. helyre.


A Sassuolo pocsék formában várja az utolsó fordulót, legutóbbi három meccsén csak két pontot szerzett, így a Verona egy, a Livorno két pontra megközelítette, az utolsó fordulóban pedig épp a Livorno látogat a listavezető otthonába, ahol, ha nyer, feljut az élvonalba (a Serie B-ben az első két helyen végző csapat jut fel automatikusan az első osztályba). A Veronának sem lesz könnyű dolga a zárókörben, hiszen a 4. helyen álló Empoli ellen lép pályára.

Laczkó Zsolt együttese, a Vicenza 1–0-ra nyert a Modena vendégeként, így beérte pontszámban a Ternana ellen otthon ikszelő Ascolit a még osztályozót jelentő 19 helyen. Laczkó végigjátszotta a találkozót, és a 33. percben sárga lapot kapott.


Feczesin Róbert is kezdőként lépett pályára az Ascoliban és szintén begyűjtött egy figyelmeztetést. A Vicenza a 16. helyen álló Reggina, az Ascoli pedig a 18. pozícióban áll Cittadella otthonában zárja az idényt.

A harmadik magyar érdekeltségű párharcban Filkor Attila kezdőként 84 percet kapott az otthon végül 2–1-re alulmaradó Pro Vercelliben. 


forrás: NSO