Recent comments

Friss Hírek

Abate: Igazi egységes csapattá fejlődtünk

A Milan jobbhátvédje a Corriere dello Sportnak elmondta, elégedett az idei szezonnal, bár a rossz rajt miatt egy percig sem voltak versenyben a Scudettóért, jövőre azonban megcélozzák azt. 


Szóba került még El Shaarawy, és természetesen Balotelli is. 

„A harmadik hely sorsa a kezünkben van, és remek lenne bebiztosítani.” – mondta Abate. Ezt már most hétvégén is megtehetik, hiszen a Milan előnye négy pont a Fiorentinával szemben, azaz ha a Rossoneri nyer, akkor biztos dobogósok. Ez akkor is teljesül, ha a Milan csak döntetlenezik, és a Fiorentina nem nyer. Ha pedig a Viola kikap, akkor bármi is a Milan-Roma végeredménye, már a piros-feketéké a BL-selejtező.

„Mind vissza akartunk térni a Bajnokok Ligájába, és ezt teljesíteni egy igazi mérföldkő lenne egy ilyen rosszul kezdődő szezon után. Igazi egységes csapattá fejlődtünk. Voltak nehézségeink, de mindig hittünk magunkban, és az edzőben. Jövőre a bajnoki címért fogunk harcolni. Ez a csapat nagy dolgokra képes.”

A hátvéd külön kiemelte, mennyire fontos szerepet töltött be Stephan El Shaarawy a szezon korai szakaszában, majd Balotellit dicsérte:

„El Shaarawy egymaga húzott minket a szezon első felében, aztán megérkezett Mario, és azóta ő dönti el a meccseket.”

forrás: azzurri.co.hu