Recent comments

Friss Hírek

Seedorf: Nem én leszek a Milan edzője

Clarence Seedorf, a brazil bajnokságban szereplő Botafogo játékosa elmondta, nincs igazságalapjuk azoknak a híreknek, amelyek arról szóltak hogy a következő szezonban ő veszi át a Milan irányítását.


Már hetek óta téma a Milan háza táján Massimiliano Allegri jövője. A szakember szerződése 2014-ben jár le, tehát még van egy év hátra. Már több olasz lap is Allegri távozását hirdette, aki azonban úgy tűnik, a következő szezonban is a rossoneri vezetőedzője lesz.
 
Allegri esetleges utódjaként Clarence Seedorf, Mauro Tassotti, Gennaro Gattuso és Filippo Inzaghi neve is felmerült. A holland középpályás, Clarence Seedorf azonban cáfolta a megkeresést.

“Én leszek a következő szezonban a Milan edzője? A Milan részéről senki sem vette fel velem a kapcsolatot. Ez csak szóbeszéd és pletyka, igazságalapjuk nincs” – mondta Seedorf, aki tavaly nyáron szerződött a Botafogóhoz a Milantól.

Eközben a Gazzetta szerint Silvio Berlusconi végül Allegri maradása mellett döntött. A vezetőség a Milan-Roma mérkőzést követően ül le tárgyalni, mely keretein belül meghosszabbítják Allegri szerződését.

forrás: acmilan.hu