Recent comments

Friss Hírek

Fiorentina: Egyre közelebb az Arsenalhoz Jovetic

Szinte biztosra vehető, hogy nem tudja majd megtartani a nyáron legnagyobb sztárját a Fiorentina, Stevan Jocetic minden bizonnyal távozni fog a reneszánsz fővárosából. 


A montenegrói tehetségért kis túlzással fél Olaszország és fél Európa sorban áll, már tavaly nyáron is közel állt a Juventusba szerződéshez és a Zebrák mostanra sem tettek le róla teljesen. A végső befutó azonban az Arsenal lehet.
 
Sajtóinformációk szerint az Arsenal vezetősége előrehaladott tárgyalásokat folytat a Violákkal, az egyetlen gondot a játékos ára jelentheti. A Fiorentina ugyanis 25-30 millió €-t szeretne kapni a csatárért, míg az Ágyúsok nem szívesen adnának 20-nál többet. A transzfer létrejöttéhez az Arsenal jövő évi BL-szereplésének kiharcolása lehet a kulcs, jelenleg a 4. helyen állnak, de mindössze 2 ponttal az 5. Tottenham előtt.

Amennyiben sikerül kiharcolni a BL-indulást, úgy Arsene Wengerék napokon belül megtehetik első hivatalos ajánlatukat a támadóért. 

Lapértesülések szerint egy 17 millió fontos ajánlat lesz, innen indulhat tehát a licit. A londoniaknak ugyanakkor arra az eshetőségre is vannak terveik, ha a montenegrói végül nem náluk kötne ki: David Villa, Loic Remy és Sebastien Corchia a többi jelölt.

A 23 éves Jovetic 2008 óta mindeddig 34 gólt lőtt 111 meccsen.

forrás: azzurri.co.hu