Recent comments

Friss Hírek

Milan: Seedorf váltja Allegrit?

Úgy tűnik nem töprengett sokat az edzőkérdése Silvio Berlusconi, és a milanlive.it információ szerint Clarence Seedorf váltja majd a kispadon Massimiliano Allegrit.


A Milan tulajdonosa az utóbbi időben többször kritizált az olasz trénert, és egyre több hír jelent meg arról, hogy már a harmadik hely megszerzése se mentheti meg Allgerit a búcsútól.

A kialakult helyzettel kapcsolatban az újságírók megkérdezték Adriano Gallianit is, aki nem erősítette meg az edzőváltásról szóló hírt, igaz nem is cáfolta azt.

Az ügy érdekessége, hogy a Milan szurkolói éppen most hétvégén, a Catania elleni meccsen álltak ki Allegri mellett, de több játékos – többek között Balotelli, Montolivo és Pazzini – is jelezte, hogy az olasz trénerrel képzelik el a jövőt.

Ezen kívül érdekes kérdés lehet még, hogy mit szólna az edzői rutinnal nem rendelkező Seedorf kinevezéséhez a csapat jelenlegi másodedzője, Mauro Tassotti, aki Carlo Ancelotti mellett kezdte el kitanulni a szakmát.

A Milan számára négy rendkívül fontos találkozó van még hátra a szezonból, és bármi is lesz a történet vége, a csapat számára nem jött jókor az edző személye körül kialakult bizonytalanság.

forrás: acmilan.hu