Recent comments

Friss Hírek

Juventus: A brazil legenda fia egyetlen lépésre Torinótól

Akár napokon belül pont kerülhet egy üzlet végére, aminek keretében a Juventus csapata egy igazi legenda gyerekével gazdagodik majd. 




Az 1994-ben éppen az olaszok ellen világbajnoki címet szerző Bebetoról és csemetéjéről van szó, Mattheus Oliveira ugyanis már csak egy dokumentum megérkezésére vár Torinóba szerződése előtt.
 
Mattheus mindössze 18 éves támadó középpályás, ám nem csupán az utóbbi hónapokban tett szert hírnévre, hanem majdnem 19 évvel ezelőtt is: az Amerikai Egyesült Államokban rendezett Világbajnokságon 1994-ben alkotta meg Bebeto az azóta elhíresült gólörömöt: góljai után karjaival a bölcső ringatását imitáló mozdulatsort végzett, ezzel ajánlva találatait néhány napos kisfiának.

A kisfiúból azóta felnőtt lett, Mattheus jelenleg a Flamengo játékosa és a brazil U20-as válogatottban is bemutatkozott már.

Klubja megerősítette: a fiatal tehetség gyakorlatilag a Juventus játékosának tekinthető.

"Mindössze egyetlen dokumentum hiányzik, mely hamarosan megérkezik Olaszországból." - nyilatkozta Paulo Pelaipe sportigazgató a Lancenet-nek. "Az egyezség tulajdonképpen megszületett."

Mattheus nagyjából 1,5 millió €-ba kerül az olasz rekordbajnoknak.

forrás: azzurri.co.hu