Recent comments

Friss Hírek

Inter: Moratti Villáért és Sanchezért állna sorba

Akár két FC Barcelona-csatárt is vásárolna az Internazionale.


Bár valamikor januárban Massimo Moratti, az Internazionale elnöke kijelentette, hogy egy ideig nem dob ki pénzt új játékosok vételére, ám nyilvánvaló, hogy a kék-feketék nem úgy szerepelnek a lassan befejeződő olasz bajnokságban, ahogyan azt tőlük elvárnák.
Éppen ezért Moratti elnök is meggondolta magát, és most azt tervezi, hogy a David Villa, Alexis Sánchez kettősért harcba száll. Mondani se kell, mindkettő a Barcelona kiválósága, de valahogy egyikük sem tud igazán megkapaszkodni a katalán kezdőcsapatban.

A milliárdos Inter-vezető eredetileg Samir Handanovic ügyében ült tárgyalóasztalhoz a barcelonai vezetőkkel, mert nyílt titok, hogy a katalánok jelenlegi kapusa, Victor Valdés nem hosszabbít szerződést a Barcelonával. És miközben Handanovicról egyeztettek, felmerült annak lehetősége, hogy Villa és Sánchez is Milánóba költözhetne.


Erre sor kerülhet afféle csereüzlet keretében, hiszen Handanovic értéke felmegy azzal, hogy Valdés-utód lehet, de Moratti külön-külön is tárgyalna a két csatár megvételéről.

forrás: Futballista.hu