Recent comments

Friss Hírek

Conte: Óvatosan kell igazolnunk

A Bianconeri edzője viccesen megemlítette, hogy szívesen leszerződtetne olyan játékosokat, mint Neymar, Cristiano Ronaldo és Lionel Messi, azonban tisztában van a klub pénzügyi lehetőségeivel a nyári átigazolási szezonban.


Antonio Conte legutóbbi nyilatkozatában, hogy nem lesz álomcsapat-építés a Juventusnál a nyáron, bár minden bizonnyal nyáron meg fogja erősíteni a csapat keretét.

A Serie A bajnokai már leigazolták az Athletic Bilbao lejáró szerződésű játékosát, Fernando Llorentét, ennek ellenére számos nagynevű játékost hoznak szóba a torinói klubbal az utóbbi hetekben, például Carlos Tévezt és Gonzalo Híguaint.

„Nagyon tetszik a játékuk” - idézte a negyvenhárom éves mester argentin csatárokra vonatkozó válaszát a Gazzetta dello Sport.

„Azonban nagyon tetszik Lionel Messi, Cristiano Ronaldo és Neymar játéka is. Repkedhetnek a nevek a hírekben, mintha valamilyen álomcsapatot szeretnénk összevásárolni, azonban figyelembe kell vennünk az idei költségvetésünk, amely nagyon szigorú keretek közé szorít.”

„Óvatosan kell igazolnunk, talán kénytelenek leszünk kölcsönszerződéseket is aláírni bizonyos játékosok megszerzése során. Nem hiszem, hogy egyszerű dolgunk lesz.”

Antonio Conte csapata ugyan vereséggel zárta a szezont, kikapott 3-2 arányban az előző, torinói mérkőzésen is diadalmaskodó Sampdoria csapatától szombaton, azonban a bajnoki címet már fordulókkal ezelőtt bezsebelték a zebrák, és az edző építeni kíván erre a megismételt sikerre.

„Ha sikerül harmadjára is sorozatban megnyerni a bajnokságot, az kiemelkedő teljesítmény lenne, amit ennél a klubnál csak nyolcvan éve sikerült véghez vinni [a Juventus öt bajnoki címet nyert sorozatban 1931 és 1935 között]” - nyilatkozta a Juventus egykori kapitánya és középpályása.

„Tehát mindannyiunknak mindent bele kell adnunk, velem az élen. A Juventushoz köt a szerződésem 2015-ig, és a szerződést nem tárgyaltuk újra, sem pedig újítottuk meg. A bérezésem, a híresztelésekkel ellentétben, nem  változott. Tovább kívánjuk folytatni az építkezést a klubnál” - zárta tettre készen az interjút a torinói legenda.

forrás: Juventuz.blog.hu