Recent comments

Friss Hírek

Vass Ádám: Megfontolom a lehetőségeket

Napoli? Sampdoria? Torino? Egyelőre Brescia. A hírek szerint több nagy múltú klub érdeklődik Vass Ádám iránt



– Napoli?
– Annyit tudok, amennyit mások is. Hallottam, olvastam a hírt az érdeklődésről. Mit is mondhatnék? Igyekszem most a Bresciára figyelni.

– Lassan öt éve játszik Olaszországban, ismeri a viszonyokat. Ön szerint reális terv, hogy a Napoli önt szerződteti?

– Nyilván mindenki pontosan tudja, rendkívül erős a Napoli kerete, a csapat a Bajnokok Ligájában szerepel. Ha odakerülnék, valószínűleg nehéz lenne bekerülnöm a kezdők közé.
– Már gyerekkorában is a nápolyi volt a kedvence?
– Nem vagyok nagy Napoli-drukker. De ezen a szinten nem érdemes arról beszélni, mihez van kedve az embernek, elvégre igen nagyképűen hangozna, ha azt mondanám, nem szeretnék odaigazolni. Természetesen boldogan mennék.
– A Torinóhoz vagy a Sampdoriához is? Ügynöke, Paunoch Péter a Nemzeti Sport Online-nak elmondta, a másodosztályban ez a két csapat jelentene az ön esetében előrelépést, és minő szerencse, állítólag mindkettő figyeli.
– Eljutottak hozzám az információk. A Torino szinte biztosan feljut a Serie A-ba, így vonzó lehetőséget jelent, a Sampdoria pedig bármekkora bajban is van most, előbb-utóbb felszívja magát. 
– Nyáron lejár a szerződése. Biztosan nem várja meg?
– Megfontolom a lehetőségeket, és megfelelő ajánlat esetén akár már most továbblépek. De egyelőre örülök annak, hogy az edző bízik bennem, és a Bresciában játszom a meccseken. 
– Mi az, hogy játszik?! Legutóbb Feczesin Róbert gólpasszából látványos gólt lőtt a Crotonénak!
– Örültem is neki, és nemcsak a csapat sikere miatt, hanem azért is, mert számításaim szerint már vagy két éve nem szereztem gólt.
– Aki egyszer utazott már első osztályon, nem szívesen vált jegyet másodosztályra.
– Ég és föld a különbség a Serie A és a Serie B között. Sajnálom, hogy a legutóbbi idény végén újra kiestünk a másodosztályba, nem lehet más a célom, mint hogy visszajussak. De nem csupán Olaszország, hanem mondjuk Németország is érdekes kihívás lenne.
– És Magyarország?
– Nem mondanék semmire kapásból nemet, de ha egy mód van rá, külföldön folytatnám.
NSO.hu