Recent comments

Friss Hírek

Panucci: Még mindig a Milan a favorit


A korábbi olasz válogatott játékos Christian Panucci úgy véli az Inter a városi rivális 1-0-s legyőzésével újra harcban van a Scudettoért, de hozzátette még mindig a Milan a legesélyesebb a bajnoki cím megszerzésére.
Diego Milito találatával az Inter 1-0-ra megverte vasárnap este a Milant és 6 pontra megközelítették a listavezető Juventust.
„Ez a derbi az Internek volt fontosabb, mert, ha kikaptak volna, gyakorlatilag végleg kiestek volna a bajnoki címért folyó harcból.” mondta Panucci a Goal.com-nak.
„A vasárnapi győzelem, sok erőt ad az Inter szurkolóinak, akik joggal gondolják most, hogy csapatuk újra harcban van a Scudettoért.”
„A Milan számára az ősi riválistól elszenvedett vereség komoly visszaesés, de úgy gondolom még mindig ők a bajnoki cím fő várományosai.”
A 38 éves Panucci, aki 2010-ben vonult vissza az aktív labdarúgástól, azt is elmondta, hogy szerinte a Juventus lesz a Milan legnagyobb vetélytársa.
„Szerintem kiélezett harc lesz majd a Juve és a Milan között a bajnoki címért, míg az Inter és a Napoli a harmadik helyért fognak versengeni.”
„Mindkét csapat össze tudja szedni magát. És szerintem több van az Interben, mint a Napoliban. Az Udinese és a Lazio megtalálják reális helyüket az élcsapatok mögött a szezon végére.”
olaszfoci.hu