Recent comments

Friss Hírek

Palermo: Szemet vetettek Maxi Lópezre


Olasz lapinformációk alapján a Rosaneri vezetősége szemet vetett a Catania argentin támadójára, Maxi Lópezre, aki biztosan távozik jelenlegi együttesétől, hiszen a piros-kékek elnöksége mindenképpen értékesíteni szeretné a nagyszerű csatárt. Már egyezségre is jutottak korábban a Milannal egy esetleges transzferről, azonban a Rossoneri illetékesei az utolsó pillanatokban kihátráltak az üzletből.
Az "elefántok" igazgatója, Pietro Lo Monaco, az értesülésekkel kapcsolatban úgy fogalmazott egy közelmúltban adott interjújában, hogy rutinos dél-amerikai labdarúgójuk biztosan új klubba távozik januárban, de a részletekről egyelőre nem óhajt nyilatkozni. A szakember hozzátette: a következő napokban, hetekben minden szurkoló, érdeklődő választ kap majd a felmerülő kérdésekre, mivel hamarosan tisztázódni fog a kép játékosuk jövőjét illetően.
A Barcelona korábbi kiválóságának  megvásárolásával a Fiorentina ugyancsak kacérkodik, viszont az érte kért 10 millió eurót rendkívül irreális követelésnek tartják, ezen összeg tehát még alku tárgyát képezheti a felek között. Ne feledjük: Gilardino elengedése okán muszáj vásárolniuk a Violáknak egy gólvágót, ráadásul minél hamarabb, mert hétvégén folytatódnak a Serie A küzdelmei.
azzuri.blog.hu