Recent comments

Friss Hírek

Palermo: Simon Ádám a Barihoz kerülhet kölcsönbe

Olasz sajtóhírek szerint az élvonalbeli Palermónál mellőzött Simon Ádám a jövő héten a Serie B-ben szereplő Barihoz kerülhet. Ezt megerősítette a másodosztályú csapat sportigazgatója, Guido Angelozzi is.





Simon Ádám piros-fehérbe öltözhet" – adta hírül a másodosztályú Barihoz közel álló tuttobari.com internetes oldal. A forrás beszámolója szerint a Bari előrehaladott tárgyalásokat folytat az élvonalbeli Palermóval Simon Ádám megszerzéséről, igaz, a megállapodásra valószínűleg jövő hétig várni kell.
„Simon egy technikás futballista, de ezen a héten még biztosan nem csatlakozik hozzánk, a jövő héten várható fejlemény az ő ügyében" – nyilatkozta a középpályással kapcsolatban Guido Angelozzi, a Bari sportigazgatója.
Mint ismeretes, Simon a nyáron a Haladástól szerződött a Palemróhoz, melynél egy ideig sérülés hátráltatta, de felépülése után sem lépett pályára tétmeccsen az első csapatban. A középpályás az év elején a Nemzeti Sportnak adott interjúban elmondta, elsősorban a Palermónál szeretne bizonyítani, de nem zárja ki annak a lehetőségét, hogy a több játék reményében kölcsönadják őt.
A kölcsönző klub pedig a jelek szerint a Serie B-ben 10. helyen álló Bari lehet, amely a 2009–2010-es szezonban két magyar játékost is foglalkoztatott Gosztonyi András és Koman Vladimir személyében – ők, Simon Ádámhoz hasonlóan egyaránt tagjai voltak a 2009-ben U20-as vb-bronzérmet nyerő magyar válogatottnak.
NSO.hu