Recent comments

Friss Hírek

Napoli: Hamsík kész hosszabbítani


A Napoli fantasztikus szlovák játékosa az összes apró kérdésben egyezségre jutott a déliek vezetőségével, friss szerződésének feltételeiről. Ezt a hírt maga a középpályás ugyancsak megerősítette egy napokban adott interjújában, így hiába állt a kiváló labdarúgóért sorba gyakorlatilag az európai klubfutball színe és java, ő a maradás mellett döntött.
Aurelio De Laurentiis már hosszú ideje hangoztatta, hogy Marek Hamsik kontraktusával kapcsolatban semmiképpen sem szeretnének az utolsó pillanatokig kivárni, mivel mindenki pontosan tisztában van a 24 esztendős labdarúgó képességeivel, ezért nem akarnak olyan helyzetbe keveredni, hogy akármelyik elitcsapat egy brutálisan magas bérezési ajánlattal elcsábítsa őt jelenlegi kenyéradójától. Ha valóban szignózza a szükséges papírokat a kiválóság, akkor amennyiben a közeljövőben távozni óhajtana, legalább az égszínkékek is komoly pénzt keresnének rajta- vélekedett pár hete a presidente.
A legfőbb érintett az ügyével összefüggően úgy nyilatkozott: nincsen már több aggályos pont a megállapodás irányába vezető úton. Tényleg csupán a kézjegye hiányzik ezekről a rendkívül fontos dokumentumokról, s ő valóban készen áll arra, hogy újabb esztendőkre elkötelezze magát aktuális alakulatához- tette hozzá.

azzuri.blog.hu