Recent comments

Friss Hírek

Milan: Pato korai góljával verték a PSG-t


A  Milan a napokban dubai edzőtáborozással tölti idejét, és a formában tartás végett össze is csapott az ugyancsak a Közel-Keleten tartózkodó Paris Saint-Germainnel, amelyet már – régi milánói ismerős – Carlo Ancelotti irányított.

A Milan az Amelia – De Sciglio, Thiago Silva, Mexes, Taiwo – Aquilani, Van Bommel, Nocerino – Robinho – Pato, Ibrahimovic kezdőcsapattal vágott neki a mérkőzésnek, míg a PSG felállása a következőképp nézett ki: Sirigu – Ceara, Bisevac, Sakho, Tiene – Jallet, Bodmer, Sissoko, Nene – Pastore – Hoarau. Érdekesség, hogy a milánóiaknál Thiago Silva viselte a csapatkapitányi karszalagot.

A találkozó az olaszok számára kezdődött jobban: Zlatan Ibrahimovic harcolt ki a helyzetet a bal oldalon, majd önzetlenül passzolt Alexandre Patóhoz, ő pedig közelről – nehéz mozdulattal – a kapuba továbbította a labdát. 1–0

A párizsiak Nene és Javier Pastore révén is veszélyeztettek, ám Marco Amelia a helyén volt, míg a túloldalon Antonio Nocerino találta el a kapufát. A PSG-nek szerencséje sem volt, hiszen az első félidőben Guillaume Hoarau fejesből született gólját nem adta meg a játékvezető szabálytalanság miatt, míg a második játékrészben Nene szögletből szerzett találatát(!) nem látta szabályosnak a bíró.

A Milanba beállt többek között Gennaro Gattuso, Alessandro Nesta és Filippo Inzaghi is, ám a leglátványosabb teljesítményt Christian Abbiati nyújtotta, aki két nagy védéssel vétette észre magát, miközben jó barátságot kötött a léccel, amely kisegítette egyszer a meccs hajrájára fordulva.
Összességében elmondható, hogy a Milan némi szerencsével tartotta meg 1–0-s előnyét a mérkőzésen, amelyen az első félidőben nyújtott jobb teljesítményt.
NSO.hu