Recent comments

Friss Hírek

Milan: Orosz klub érdeklődik Amelia iránt


A Szpartak Moszkva vezetői Marco Amelia leigazolását fontolgatják. Az orosz klub már pár évvel ezelőtt is megpróbálta megszerezni az olasz hálóőrt, de akkor végül nem jártak sikerrel.
”Elismerem, hogy a Szpartak vezetői érdeklődnek ügyfelem iránt,” – nyilatkozta a Milan Newsnak a játékos ügynöke, Carlo Pallavicino. ”Folyamatosan figyelik a teljesítményét, és Dubajba is küldtek megfigyelőket. A moszkvaiak már négy évvel ezelőtt is meg akarták szerezni Ameliát, de végül Aldo Spinelli (a Livorno elnöke – a szerk.) meggondolta magát, és az üzlet kútba esett.”
Amelia eddig nem tudott stabil helyet szerezni a Milanban, és jobbára csak az első számú kapus, Christian Abbiati sérülése esetén került be a kezdőbe, de ennek ellenére a lombárd klubnál mindig elismerték a teljesítményét.
”Az orosz átigazolási piac tovább tart, mint az olasz, így még bármi megtörténhet. Számos dolgot át kell gondolnunk, és nehéz most megmondani, hogy mit hoz a jövő. Amelia mindig készen állt, amikor szükség volt rá, és a piros-feketék ezt sosem hagyták figyelmen kívül.”
acmilan.hu