Recent comments

Friss Hírek

Milan: Mesbah érkezhet


A Milan, bár nyáron leigazolta Taiwót, továbbra sem talált megoldást a balhátvéd posztra. Tegnap megjelent hírek szerint újabb jelölt van a klub listáján.
Jelenleg megbeszélések folynak, ennyit mondhatok. Ma délután találkozott egymással a Lecce és a Milan képviselői, hogy Mesbah jövőjéről tárgyaljanak- ismerte el a játékos ügynöke, Alessandro Lucci a Milannews-nak.
„A Lecce közvetítőjeként veszek részt az ügyletben, így a lehető legjobb megoldás születhet ügyfelem számára. A megbeszélés jól ment, Mesbah izgatott, hiszen ez egy hatalmas előrelépés lenne számára.”
A 27 éves algériai válogatott játékos baloldali védőt és szélsőt is tud játszani. Taiwo nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, így könnyen elképzelhető, hogy Mesbah érkezésével, a nigériai védő távozik.
Mesbah szerződése a nyáron jár le a Leccénél, így viszonylag olcsón megszerezheti őt a Milan. A hírek 1.5 millió euró körüli összegről szólnak, a játékos 4 és fél éves zserződést kapna. A két klub jó viszonyban van egymással, Leccében jelenleg is két Milan játékos játszik kölcsönben, Oddo és Strasser.
acmilan.hu