Recent comments

Friss Hírek

Milan: Lemondtak Tévezről


Délután robbant a bomba, francia sajtóértesülések szerint a Milan elfogadta a PSG Alexandre Patóért kínált 35 millió €-s ajánlatát. Mindeközben Adriano Galliani az utolsó tárgyalásra készült, hogy tető alá hozza a Tevez-ügyet, majd jött a végső fordulat, Pato bejelentette, nem kívánja elhagyni az olasz klubot, Milánóban marad. Természetesen a Milan a brazil támadóért kapott pénzből fedezte volna Tevez vételárát, ám a történtek következtében Galliani kénytelen volt megszakítani a tárgyalásokat az angol klubbal.
„Pato úgy döntött, hogy a Milannál marad, ennek következtében Tevez ügyében megszakítottuk a tárgyalásokat a Manchester Cityvel.” – jelentette be Adriano Galliani.
A történtek után a brazil támadó ügynöke, Gilmar Veloz is megerősítette a hírt a TMW-nek adott nyilatkozatában és köszönetet mondott a Paris Saint-Germain sportigazgatójának, Leonardonak.
„Pato Milánóban marad, ő egy Milan játékos és nincs szándékában váltani. Köszönet Leonardónak. Patóról is beszéltünk, de ő csak a Milanra tud gondolni, maradni akar.”


azzuri.blog.hu