Recent comments

Friss Hírek

Juventus: A Sevilla kevesli a 7 millió eurót Cáceresért


Új fordulatot vett Martín Cáceres esetleges visszatérésének ügye. A tegnapi nap folyamán egy komplex levelezés zajlott Torino és Sevilla között annak érdekében, hogy közelebb hozza a feleket a transzfer létrejöttéhez.
Hivatalosan is megkezdődött a visszaszámlálás az uruguayi védő torinói visszatéréséhez, aki korábban remekül szerepelt a Juventus színeiben. Beppe Bozzo ügyvéd úr, és a játékos ügynöke, Daniel Fonseca azon lesz, hogy kidolgozzák a futballista szerződésének utolsó részleteit. Apróbb problémát jelent, hogy a védő 2 millió eurót (plusz bónuszokat) keres jelenleg a Sevillánál, míg a Juve legutóbb 1.5 milliót ajánlott neki.
A másik akadályt az jelenti, hogy a spanyol klub nem elégedett az Öreg Hölgy által ajánlott 7 millió euróval, amelyet a kölcsön letelte után kellene kifizetnie a torinóiaknak, amennyiben igényt tartanának a válogatott védőre. A Sevilla sportigazgatója, Ramón Rodríguez a következőket nyilatkozta:„Tárgyalásban állunk a Juventussal, viszont a gazdasági okok miatt előfordulhat, hogy kénytelenek leszünk útját állni Cáceres távozásának. Januárban még bármi megtörténhet, de ehhez a Juvénak növelnie kell az ajánlatát."
A Juventusnak most be kell bizonyítania a következő tárgyaláson, hogy komolyan gondolják Martín Cáceres megszerzését, de nem nagyon várhatók meglepetések a transzfer létrejöttében még annak ellenére sem, hogy az Inter, és a Napoli is bejelentkezett érte.
juventushungary.hu